عشاق ظهور

ام رضا(علیه‏السلام) می فرماید: «نشانه و علامت قائم این است که سن حضرت زیاد است ولی از نظر چهره جوان می نماید، به گونه‏ای که اگر کسی به او نظر کند، می پندارد او در سن چهل سالگی یا کمتر است. نشانه دیگرش اینکه گذشت روزگار او را پیر نمی کند تا زمانیکه اجلش فرا رسد.»(1)

1.       ظاهر ایشان

روایات بسیاری وجود دارد که جمال زیبای حضرت را به روشنی توصیف کرده‏است و صورت و سیرت ایشان را شبیه ترین فرد به پیامبر اسلام می دانند.

پیامبر اسلام(صلی‏الله‏علیه‏وآله) فرموده اند: مهدی از فرزندان من است. اسم او اسم من و کنیه او کنیه من است.او از نظر خَلق و خُلق شبیه‏ترین مردم به من است.(2)

امام حسن عسگری(علیه‏السلام) می فرمایند: سپاس از آن خدایی است که مرا از دنیا نبرد تا آنکه جانشین مرا به من نشان داد. او از نظر آفرینش و اخلاق، شبیه ترین مردم به رسول خداست.(3)

با توجه به روایات فوق همه خصال و صفاتی را که در قرآن و روایات به پیامبر گرامی اسلام(صلی‏الله‏علیه‏وآله)  نسبت داده شده است، به وجود مقدس حضرت مهدی(عج‏الله) نیز می توان نسبت داد. روایاتی که به توصیف ویژگی های ظاهری پیامبر(صلی‏الله‏علیه‏وآله) پرداخته اند، بسیارند. یکی از آن روایات، روایتی از امام باقر(علیه‏السلام) می باشد:

ایشان ویژگی های پیامبر(صلی‏الله‏علیه‏وآله) را چنین توصیف نموده اند که: رخسار پیامبر خدا، سپید آمیخته به سرخی و چشمانش سیاه و درشت و ابروانش به هم پیوسته و کف دست و پایش پر گوشت و درشت بوده؛ بدان سان که گویی طلا بر انگشتانش ریخته باشد. استخوان دو شانه‏اش بزرگ بود. چون به کسی روی می کرد، به خاطر مهربانی شدیدی که داشت، با همه بدن به جانب او توجه می کرد.....(4)

شخص پیامبر نیز حضرت مهدی را چنین وصف می کنند که، مهدی از من است، پیشانی گشاده و بینی کشیده دارد. مهدی از فرزندان من است، چهره او مانند ماه درخشان است.(5)

امام معصوم همه صفات و خصال شایسته ائمه معصومین را به ارث برده و در عبادت و بندگی، تقوا، عصمت و پاکدامنی، درایت، حکمت، عطوفت و مهرورزی، شجاعت و جنگ‏آوری و... سرآمد همه جهانیان است

 

2.       سجایای اخلاقی

 

سجایا و مکارم اخلاقی حضرت مهدی را به سه دسته می توان تقسیم کرد:

الف) شباهت‏ها با پیامبر اکرم(صلی‏الله‏علیه‏وآله)

قرآن کریم در آیات متعددی به توصیف پیامبر اکرم(صلی‏الله‏علیه‏وآله) پرداخته و آن حضرت را به دلیل ویژگی های برجسته و منحصر به فردش ستوده است که از آن جمله می توان آیات زیر را برشمرد:

·          نرم‏خویی حضرت(فبما رحمةٍ من الله لِنتَ لهم و لو کنتَ فظَّاً غلیظَ القلب لانفضُّوا من حولک...اگر تو درشت‏خو بودی مردم از پیرامون تو پراکنده می شدند.)(6)

·          دلسوزی، احساس مسئولیت، خیرخواهی و مهر و محبت بی‏پایان ایشان نسبت به امتش(لقد جائکم رسولٌ من أنفسکم عزیزٌ علیه ماعنِتُّم حریصٌ علیکم بالمۆمنین رئوفٌ رحیم...)

باتوجه به روایات فوق می توان دریافت که خاتم اوصیا نیز همچون خاتم انبیاء، مظهر نرم‏خویی، دلسوزی، خیرخواهی، مهر و محبت، خلق و خوی نیکو برای همه عالم دانست.

امام علی(علیه‏السلام) در پاسخ مردی که از تبار حضرت مهدی پرسیده بود، فرمودند: او از بنی‏هاشم از بلندترین قله‏ها، پرآب‏ترین دریاها، مطمئن‏ترین پناهگاه ها و خالص ترین معدن های عرب است. هنگامی‏که مرگ شبیخون زند او را ترسی در دل نباشد و چون مرگ روی نماید سستی و ناتوانی از خود نشان ندهد و به هنگام زورآزمایی دلیران عقب‏نشینی نکند

 

ب) شباهت‏ها با انبیاء و اوصیای الهی

ایشان خاتم اوصیا و وارث انبیا است بنابراین می توان گفت ایشان جامع همه صفات و ویژگی های نیکوی انبیاء می باشد. چنانکه در یکی از زیارات حضرت خطاب به ایشان اینگونه عرض می کنیم:

سلام بر وارث پیامبران و خاتم اوصیا....آنکه میراث تمام پیامبران به او رسیده و آثار همه برگزیدگان نزد او موجود است.(7)

در برخی از روایات شباهت های حضرت با پیامبران بزرگواری همچون آدم، نوح، ابراهیم، موسی، یوسف، عیسی و... بیان شده است که از جمله آنها می توان به طول عمر، پنهان بودن ولادت، غیبت از قوم خود، هیبت و شکوهمندی و ...اشاره کرد.(8)

نتیجه اینکه آخرین امام معصوم همه صفات و خصال شایسته ائمه معصومین را به ارث برده و در عبادت و بندگی، تقوا، عصمت و پاکدامنی، درایت، حکمت، عطوفت و مهرورزی، شجاعت و جنگ‏آوری و... سرآمد همه جهانیان است.(9)

ج) ویژگی‏های خاصه ایشان

در مورد خصال اخلاقی حضرت مهدی به طور خاص، روایات متعددی از طریق شیعه و اهل سنت نقل شده است.

امام علی(علیه‏السلام) در پاسخ مردی که از تبار حضرت مهدی پرسیده بود، فرمودند: او از بنی‏هاشم از بلندترین قله‏ها، پرآب‏ترین دریاها، مطمئن‏ترین پناهگاه ها و خالص ترین معدن های عرب است. هنگامی‏که مرگ شبیخون زند او را ترسی در دل نباشد و چون مرگ روی نماید سستی و ناتوانی از خود نشان ندهد و به هنگام زورآزمایی دلیران عقب‏نشینی نکند...(10)

ابن حماد در کتاب خود نوشته است: نشانه مهدی این است که بر کارگزاران سختگیر، بسیار بخشنده و با مستمندان، مهربان است.(11)

 

نتیجه ‏گیری

با توجه به مستندات فوق می توان دریافت که ویژگی های آن جناب چنان دقیق و بی کم و کاست بیان شده است که زمینه هرگونه اشتباه و خطا در تشخیص مصداق حقیقی ایشان را از بین می برد و راه را بر دروغگویان می بندد. امید است که خداوند متعال توفیق دیدار شبیه ترین مردم به رسول خدا و طاووس اهل بهشت را روزی همه ما گرداند.



این جمعه هم گذشت

ساعات عمر من همگی غرق غم گذشت

دست مرا بگیر که آب از سرم گذشت

مانند مرده ای متحرک شدم بیا

بی تو تمام زندگی ام در عدم گذشت

می خواستم که وقف تو باشم تمام عمر

دنیا خلاف آنچه که می خواستم گذشت

دنیا که هیچ,جرعه ی آبی که خورده ام

از راه حلق تشنه ی من مثل سم گذشت

بعد از تو هیچ رنگ تغزل ندیده ایم

از خیر شعر گفتن,حتی قلم گذشت

تا کی غروب جمعه ببینم که مادرم

یک گوشه بغض کرده,که این جمعه هم گذشت...

مولا شمار درد دلم بی نهایت است

تعداد درد من به خدا از رقم گذشت

***

حالا برای لحظه ای آرام می شوم

ساعات خوب زندگی ام در حرم گذشت



1- اعلان ظهور:اولین حادثه‏ای که بعد از ظهور امام زمان(ع) شکل می‏گیرد، اعلام ظهور امام زمان(ع) است. ظهور حضرت به وسیله منادی آسمانی اعلام می‏گردد، آن گاه حضرت در حالی که به کعبه تکیه داده است، با دعوت به حق، ظهور خود را اعلام می‏دارد. دعوت حضرت هم به منظور اعلام ظهور حضرت است و هم به منظور فراخوان عمومی جهت پذیرش حکومت جهانی صورت می‏گیرد. امام علی(ع) فرمود:"هنگامی که منادی از آسمان ندا می‏دهد:حق از آنِ آل محمد است و اگر طالب هدایت و سعادت هستید، به دامان آل محمد چنگ زنید، حضرت مهدی(عج) ظهور می‏کند".
2- رجعت و بازگشت برخی از مؤمنان صالح و پیامبران الهی مانند حضرت عیسی(ع) که در رکاب حضرت مهدی(عج) خواهند بود و در قیام و مبارزه او با ستمگران شرکت دارند.
3- مبارزات امام زمان(عج):یکی از حوادث مهم که بعد از ظهور امام زمان(ع) به وجود می‏آید، مبارزه امام با دشمنان و مخالفان ظهور است. برخی از افراد و گروه‏ها حکومت عدالت گستر امام زمان(ع) را بر نمی‏تابند و با حضرت به جنگ می‏پردازند. مخالفان امام را افراد و گروه‏های مختلف تشکیل می‏دهند و سیاست امام در برابر آن‏ها متفاوت است.
امام زمان(ع) نخست همگان را به دین و صلح فرا می‏خواند و با مدارا با آن‏ها رفتار می‏نماید.
امّا دشمنان دعوت امام را نادیده می‏گیرند و به جنگ با امام می‏پردازند. امام با بهره‏گیری از همه قدرت و امکانات، با دشمنان برخورد می‏کند، و جنگ سختی به وقوع می‏پیوندد. از جمله جنگ امام زمان(عج) با دجال و سفیانی.
4- پیروزی امام زمان(عج):در این درگیری‏ها سرانجام حضرت پیروز می‏شود. در برخی روایات از پیروزی امام بر شرق و غرب، جنوب و قبله گزارش شده است.
امام باقر(ع) فرمود:"حضرت قائم از ما است و فرمانروایی حضرت شرق و غرب را فرا می‏گیرد". از پیامبر اسلام(ص) گزارش شده است که حضرت مهدی(عج) لشکریانش را به سراسر زمین گسیل می‏دارد.
5- تشکیل حکومت جهانی و برچیده شدن مرزهای جغرافیایی:
امام مهدی(عج) حکومت جهانی تشکیل می‏دهد و مرزهای جغرافیایی را بر می‏چیند. این حکومت همان حکومت آرمانی موعود است که از آن در روایات گاهی به مدینه "فاضله" سخن گفته شده است. گاهی به جامعه مطلوب و گاهی به "دولت کریمه" یاد شده است.
حکومت جهانی امام زمان(ع) از مؤلّفه‏ها و شاخصه هایی برخوردار است که تحقق هر کدام از آن‏ها می‏تواند یکی از حوادث بعد از ظهور امام زمان(ع) محسوب شوند، از جمله:
أ) گسترش عدالت:
یکی از ویژگی‏های حکومت امام زمان(ع) عدالت است. عدالت عنصر گم شده‏ای است که همگان دنبال آن هستند. این گمشده در حکومت امام زمان تحقق پیدا می‏کند.
پیامبر اسلام فرمود:"یملاء الأرض قسطاً و عدلاً بعد ما ملئتْ ظلماً و جوراً"؛امام زمان(ع) حکومت را به گونه‏ای سازماندهی می‏کند که دیگر واژه ستم از ذهن‏ها رخت بر می‏بندد و کسی به دیگری ظلم نمی‏کند؛
ب) گزینش کارگزاران شایسته:
طبیعی است که حکومت آرمانی امام زمان(ع) که رهبری آن را امام مصلح و پارسا بر عهده دارد، کارگزاران آن نیز از صالحان و پارسایان خواهند بود، از این رو در روایات آمده است که دولت امام زمان(ع) را برخی از پیامبران و جانشینان آنان و صالحان و از اصحاب پیامبر اسلام(ص) تشکیل می‏دهند. حضرت عیسی(ع) به امام زمان(ع) می‏گوید:"من به عنوان وزیر فرستاده شده‏ام؛ نه امیر و فرمانروا".
6- رشد آگاهی و دانش:
یکی از حوادث بسیار مهم رشد دانش و صنعت در عصر امام زمان(ع) است. دوره ظهور دوران گسترش علم و دانایی است و مدینه فاضله اسلامی "مدینة العلم" است. با آمدن آن منجی همان گونه که ظلم جای خود را به عدل و داد می‏دهد، دانایی و فرزانگی جایگزین جهل و نادانی می‏شود و جهان از نور عقل و دانش آکنده می‏گردد.
7- رشد عقل و خرد ورزی:در این دوره بشر به حاکمیت عقلانیت نایل می‏گردد.
در روایات آمده است که در عصر ظهور حضرت مهدی(عج) برکات خداوندی به بشر ارزانی داشته و دست رحمت ایزدی بر عقل‏های مردم کشیده می‏شود و مردم از نظر عقل و بصیرت در وضع بی مانندی قرار می‏گیرند.
8- رفاه اقتصادی و معیشتی:به فرموده پیامبر اسلام(ص) در دوره حضور حضرت مهدی(عج) مردم به نعمت هایی نایل می‏گردند که در هیچ زمانی سابقه ندارد. برای همگان برکات الهی از آسمان نازل می‏شود و زمین چیزی از روییدنی‏های خود را پنهان نمی‏کند.سطح رفاه زندگی در این دوره به حدّی است که طبق روایات رسیده از امام صادق(ع) در این دوره فقیری یافت نمی‏شود تا مردم زکات اموالشان را به او بدهند.
9- برقراری امنیت اجتماعی:در این دوره امنیت اجتماعی به نحو کامل برقرار می‏گردد. به گونه‏ای که اگر زنی به تنهایی بخواهد از عراق به شام مسافرت نماید، در مورد امنیتش هیچ ترس و دلهره‏ای ندارد.
10- رشد تربیتی و شکوفایی فرهنگی و اخلاقی:در این دوره افراد به رشد تربیتی و اخلاقی و جامعه به بالاترین درجه تعالی و شکوفایی نایل می‏گردند. امام علی(ع) فرمود:"چون قائم ما قیام کند، کینه‏ها از دل‏ها زدوده می‏شود". امام باقر(ع) فرمود:"هنگامی که قائم ما قیام کند، خداوند قوای فکری مردم را تعالی می‏بخشد و اخلاق آنان را به کمال می‏رساند".
در روایتی دیگر از آن حضرت نقل شده است که "در دوره ظهور، دوستی و یگانگی بین مؤمنان در نهایت خود قرار می‏گیرد، به گونه‏ای که هر کس نیازمند باشد، بدون هیچ ممانعتی از جیب دیگری پول بر می‏دارد (و دیگری هم از این کار راضی است".
برای اطلاع بیشتر در این مورد به کتاب عصر زندگی و چگونگی آینده انسان و اسلام، پژوهشی در انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج)، تألیف محمد حکیمی مراجعه نمایید.



)

 
 
به ماه رویت قسم که جانا

اگر که باشم گه ظهورت

و گر تنم را حصار قبرم، میان دستان خود فشارد

زمانه با داغ دوری تو

گدازد این قلب چاک چاکم

دوباره سر بر ره تو سایم

به جانب پرچم تو آیم

به حسرت روی تو بمیرم… و خون زخم‌های شکفته من

به پیش پایت چنین نگارد

تمام عمرم برای مهدی

شود وجودم فدای مهدی

سپاس گویم خدای مهدی

شنیدم آخر ندای مهدی….

تمام عمرم فدای مهدی

 

 

 

 



 

تصویر به اندازه 10% (504x366) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (560x406) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.
[تصویر: masoomin.gif]


صد جمعه دیده ایم و شما را ندیده ایم

از درد گفته ایم  دوا را ندیده ایم

چشمان ما هر آنچه به جز یار دیده است

از بخت تیره وجه خدا را ندیده ایم

چرخیده ایم دور سر خویش تا کنون

اما مسیر پای شما را ندیده یم

خون دل است قسمت ما از فراق یار

از روزگار ما که مدارا ندیده ایم

از ذکر مانده ایم چو تسبیح پاره شد

وقتی سحر نسیم دعا را ندیده ایم

چندین محرم آمدو رفت و نیامدی

آقا بیا که کرب و بلا را ندیده ایم

 



مطالب درموردشمشیرذوالفقار

44

منابع اسلامی در این باب سخنهای گوناگون گفته اند . به روایت سدی از مفسران بزرگ و معتبر اهل سنت در تفسیر آیه « و انزلنا الحدید فیه بأس شدید و منافع للناس ، حضرت آدم وقتی از بهشت بیرون آمد ، ذوالفقار را كه از برگ اس بهشتی ساخته شده بود با خود به این دنیا آورد و با آن با دشمنان ( جن و شیاطین ) می جنگید . پس از او به ترتیب به پیامبران بعد رسید تا سرانجام به پیامبر اسلام (ص) رسید و آن حضرت آن را به علی (ع) داد ( مناقب ، ج 3 ، ص 339 ، نقل از تفسیر سدی ) .
به گزارش دیگر ، روز جنگ احد امام علی (ع) سخت جنگید تا آنكه شمشیرش شكست و نزد پیامبر (ص) آمد و شمشیر خواست . ( مناقب ، ج 3 ، ص 339 ؛ علل الشرایع ، جزء 1 ، ص 7 ) ، نیز گویند : بتی آهنین در یمن بود كه علی (ع) آن را شكست و بفرمود تا از آن ، دو شمشیر ساختند . یكی از آن دو ذوالفقار بود . ( مناقب ، ج 3 ، ص 339 )
همچنین گویند هنگامی كه بلقیس به دیدن سلیمان رفت ، شش شمشیر از جمله ذوالفقار را برایش به هدیه برد . سرانجام به دست عاص بن منبه رسید و او كه در پیكار بدر ، در سپاه مشركان بود ، كشته شد و شمشیرش به دست پیامبر (ص) و دست آخر به دست علی (ع) رسید ( مناقب ، ج 3 ، ص 315، پاورقی ).
نیز گویند حجاج بن علاطه یكی از مردم مكه آن را به پیامبر (ص) هدیه داد و آن حضرت آن را روز احد به علی (ع) بخشید ( تاج العروس ، ج 7 ، ص 357، ماده فقره )
نیز گویند برگ نخلی در دست پیامبر (ص) بود ، وقتی علی (ع) شمشیر خواست ، پیامبر (ص) بر آن برگ نخل دمید و به قدرت خدا شمشیری شد كه بعدا ذوالفقار نام گرفت . ( مناقب ، ج 3 ، ص 339 ).
همچنین گویند به سال هشتم هجری كه پیامبر (ص) برای فتح مكه می رفت در میان راه علی (ع) را فرستاد تا بت و بتخانه منات را ویران كند . آن حضرت در خزانه منات دو شمشیر به نام رسوب و مخذم یافت كه « حارث بن ابی شمر شاه غسانی شام » به منات هدیه كرده بود و علی (ع) آن دو شمشیر را نزد پیامبر (ص) برد و آن حضرت شمشیرها را به علی (ع) بخشید ؛ ذوالفقار یكی از آن دو بود ( طبری ، تاریخ ، ج 3 ، ص 17 ؛ اصنام كلبی ، ص 14 ـ 15 ؛ معجم البلدان ، ج 5 ، ص 205 ) این خبر درست نیست ، زیرا در جنگ احد به سال سوم هجرت ذوالفقار در دست علی (ع) بود و با آن می جنگید . ( سیره ابن هشام ، جلد 3 ، ص 4 ـ 77 ) .
همچنین گویند كه علی (ع) در سال نهم هجرت بت فلس را شكست و بتخانه اش را ویران كرد و دو شمشیر رسوب و مخذم را ( كه یكی از آن دو ذوالفقار بود ) در آنجا یافت و آنها را به پیامبر (ص) داد و سپس پیامبر (ص) آنها را به علی (ع) بخشید . این خبر نیز به دلیل اینكه ذوالفقار در سال 3 هجری دست علی (ع) بود ، درست نیست . همچنین گویند به پیكار بدر به سال دوم هجرت عاص بن منبه و پدر و عمویش كه از سران مشرك بود كشته شدند . علی (ع) عاص بن منبه را كشت و شمشیرش ، ذوالفقار را به پیامبر (ص) داد . سال بعد در جنگ احد هنگامی كه از شدت جنگ شمشیر علی (ع) شكست و از پیامبر (ص) شمشیر خواست ، پیامبر اكرم (ص) در گرماگرم پیكار احد به علی (ع)داد و علی (ع) شجاعانه از پیامبر (ص) دفاع كرد و دشمن را عقب راند . در این هنگام ندایی شنیده شد كه می گفت « لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار » پیامبر (ص) فرمود : ‹‹ این صدای جبرئیل است ››.
در میان همه گزارشها مورخان روی گزارش اخیر بیشتر تأكید كرده اند . به نظر این جانب با آنكه بیشتر گزارشها احتمال صحت دارد ، ولی گزارش آخری معقول تر و منطقی تر است ، ( نیز نگاه كنید به : مناقب سلیمان كوفی ، ص 495 ؛ شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید ، ج 7 ، ص 219 ؛ تاریخ ابن الوردی ، ج 1 ، ص 132 ؛ تاریخ طبری ، ج 3 ، ص 184 و تاریخ یعقوبی ، ج 3 ، ص 184 و تاریخ یعقوبی زندگی امام علی (ع) و … )



-_-آثاردعای فرج-_-

روایات مختلفی به بیان آثارفوائدویژگی هایی که بردعاکردن برای تعجیل فرج مترتب است،پرداخته است که به پاره ای ازآن ها اشاره می کنیم:

1-فرمایش حضرت ولی(عج)بسیاردعاکنیدبرای تعجیل فرج که فرج  شماست درآن است.

2-این دعاسبب زیادشدن نعمت ها است.

3-اظهارمحبت قلبی است.

4-نشانه انتظاراست.

5-زنده کردن امرائمه اطهار(ع)است.

6-مایۀ ناراحتی شیطان لعین است.

7-نجات یافتن فتنه های آخرالزمان است.

8-حضرت صاحب الزمان(ع)درحق اودعامی کند.

9-شفاعت ان حضرت درقیامت شامل حال اومی شود.

10-شفاعت پیغمبر(ص)ان شاءالله شامل حالش ی شود.

11-سبب تشرف به دیدارآن حضرت دربیداری یاخواب می شود.ان شاءالله

12-فرج مولای ماحضرت صاحب الزمان(ع)زودترواقع می شود.

13-وفای عهدوپیمان خداوندی.

14-سبب طولانی شدن عمراست.ان شاءالله

15-هنگام مرگ اومژده می رسدوبا او به نرمی رفتارمی شود.

16-دعای پیغمبر(ص)شامل حالش می گردد.

17-پاداش خونخواهی حضرت ای اباعبداالله حسین(ع)رادارد.

18-شایستگی دریافت احادیث ائمۀ اطهار(ع)را می یابد.

19-دعای امیرالمومنین(ع)درروز قیامت،شاملش می گردد.

20-مایۀ خراش روی ابلیس ومجروح شدت اواست.

21-روزقیامت هدیه های ویژه ای دریافت می دارد.

22-مجلسی که دران برای حضرت قائم-عجل الله فرجه-دعاشود،محل حضور فرشتگان می گردد.

23-مایۀ خرسندی خداوندعزوجل ی شود.

24-این دعاخوشایندترین اعمال نزدخداونداست.

25-ازکسانی خواهد بودکه خداونددربهشت به حکومت می دهد.ان شاءالله

26-این دعادرعالم برزخ وقیامت مونس مهربانی خواهد.

27-دعای هنگام غیبت بهترازدعای هنگام ظهورامام(ع)است.

28-این دعا ثواب کسی که باپیغمبر(ص)شهیدشده رادارد.

29-ثواب کسی که زیرپرچم حضرت قائم(ع)شهید شده دارد.

30-ثوا باحسان به مولای ماحضرت صاحب الزمان-عجل الله فرجه-رادارد.

31-به بالاترین درجات شهدای روزقیامت نائل می شود.

32-ورستگاری به سبب شفاعت فاطمۀ زهرا(س)رادرپی دارد



میگویند جمعه می آید ...

آری ، روزی که بازار تعلقات دنیا را تعطیل کنیم!

 

او خواهد آمد .

 

 



تودلم یه دنیاحرفه که میخوام بگم براتون..توبگوبه من کجایی..تاببوسم خاک پاتون..آقاجون دلم گرفته مثل آسمون پاییز...میدونم مرغ دل من دوباره کرده هواتو..

آقاجون: باخودم یه نذری کردم که اگرتوروببینم باهمون نگاه اول..جونم وبدم براتون.

گــــــــــــــل زهــــــــــــــــــرا

چه خوبه خونۀ قلبم بشه جای توهمیشه.هک کنی روی صفحۀ دل نقش روی دلرباتو..چی بشه یه بارشبونه ردشی ازکوچه قلبم..روی ماهتوببینم یاکه بشنوم صداتو..

آقا....

ماروهم یه نیمه یک شب تونمازشب دعــــــــــاکن....

تاصبابرام بیاره صداوسوزدعـــــــــاتو..

بیاتابرات بمیرم که به عشق تواسیرم الهی..به جون بگیرم همۀ دردوبلاتو

بیاتادورت بگیرم حالاکه اسیردردم..

بیــــــــــــــاای یوســــــــف زهـــــرا ببوسم شال عزاتو..

گفتی پرخون چشمات ازغم داغ شقایق،الهی من بمیرم نبینم خون چشماتو...

قربون چشمات آقـــــــــا

میمیرم برات آقـــــــــــــــــــــاجـــانم




صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد